Näs IF

Referat: Horndals IF - Näs IF

Horndals IF - Näs IF 5-0 (2-0)

Vinst i första matchen i Konstgräscupen!
Lite ringrostigt första minuterna av matchen då vi kom lite fel i våra positioner.
Kom dock in i det relativt snabbt och höll ihop lagdelarna riktigt bra.

1-0 gjorde Tony Nilsson efter påpasslig frispelning av Magnus Sjöström (snabb frispark).
Någon minut innan hade Magnus en nick i stolpen efter fint inlägg av Oscar Sjtärnesund.
Tony var dock den speciella målgöraren idag och gjorde 2-0 innan halvtidsvila, efter inlägg av Mahdi Gholami.

I andra halvlek tog vi över spelet ytterligare och vi såg ut att ha mer ork än Nässpelarna.
Med ca en halvtimme kvar att spela gjorde Tony Nilsson sitt tredje mål, denna gång framspelad av Mahamed Dahir Hussein.
4-0 satte Gustav Wäster stenhårt i nät snett utifrån, efter pass av Tony Nilsson.
Med 5 minuter kvar att spela fastställde Tony Nilsson slutresutatet till 5-0 då Näs målvakt strulade lite med bollen. Gustav Wäster får passningspoäng för det ändå...

I det stora hela en väl genomförd match av oss där vi var det bättre laget och vann rättvist.
Kul att Linus Engberg fick hålla nollan i målet också.
Extra beröm till 4-målsskytten Tony och ytterbacken Mahdi Gholami.